...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата пали и веднага изгасва
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеВремето си е време, вместо да правиш нещо, което ти е приятно, ще ходиш до офис на куриер и вероятно да чакаш на опашка, все досадни нещаТа дори са и със зимни гуми, та може и тях да ползвам поне тази зима, ако ги бива.
Накратко - така или иначе утре ще ходя до еконт за да си взема колелата..........с едно ходене ще свърша и двете.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТази седмица се спазарих с един колега от Плевен (не знам дали е от форума), който разпродава една 166-ца на части, за джантите и - същите, като моите. Отсега се стягам за зиматаТа дори са и със зимни гуми, та може и тях да ползвам поне тази зима, ако ги бива.
Накратко - така или иначе утре ще ходя до еконт за да си взема колелата..........с едно ходене ще свърша и двете.
---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:51 ----------
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЛорде, явно не работиш с куриерски фирми.
Еконт, както и всички останали, предлагат услугата да вземат дадена пратка директно от дома или офиса на изпращача, така че той да не се разкарва и чака по опашки.
Така и касата с бира няма да е проблем - нито за носене, нито за чакане...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеВъпреки това не си длъжен
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАбе - истината е, че искам малко да се погърчиш по колата оправяйки тази джаджа, вместо да лешперуваш по плажове и кръчмисамо ще купя лепило или каквото има от близката железария и ще залепя капачката - 10 минути.
Ако имах инструменти щях да сваля това чудо и да го направя както трябва, ама ме чакат още 1200 км преход и няма да ръчкам много, че ако се повреди повече ще трябва да я продам на място и да се прибера с влакаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМайтапа настрана ама не е добре да го демонтираш цялото, ако след това нямаш възможност да пуснеш адаптация. Поне из дебелите книги пише така.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеСложиш ли я, ще иска адаптация. Поне при мен искаше. Моята я лепнах обилно със силикон и се подсигурих със свинска опашка.
Като я сложа ще пиша, днес залепих върху мястото лекопласт да не се праши, ефект върху паленето и клатенето нямашеLast edited by lordliness; d.m.y г., 20:34.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТакъв ли е механизма?
Ако да, то в капачката е и леглото в което лагерува оста от едната си страна.
Липсата на капачката може напълно да обясни дискутирания проблем.
Имам стар такъв механизъм. Мога да ти го пратя за да вземеш от него капачката или каквото и да било друго.
---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:52 ----------
На какви пинчета се държи?
Фабрично е лепена с нещо като силикон и ако веднъж е отваряна и после не е залепена както трябва - ето го и проблемът.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВ интерес на истината - това не ми коства нищо. Нито ще загубя време, нито пък ми трябва тази джаджа, която така или иначе ми се търкаля неизползвана из багажника.
Но се радвам, че възприемаш нещата по този начин.
Дай Боже повече подобни взаимоотношения в този форум.
Доста трудно отлепих капачката и трудно се почисти, изключено е да се разлепи сама.
С какво си я лепил?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПолучих нещото, благодаря още веднъж, направо на плажа ми го донесоха
Доста трудно отлепих капачката и трудно се почисти, изключено е да се разлепи сама.
С какво си я лепил?
Капачката съм я лепил с маслоустойчив силикон Виктор Рейнц.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНа баровците им ги носят на плажа, заедно с Мартини
Капачката съм я лепил с маслоустойчив силикон Виктор Рейнц.
Трябваше да ти дам само адрес- плажаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Залепих я, стана идеално.
Запалих колата, запали без газ веднага и не изгасна.
Оборотите се вдигнаха до 2000 после слязоха малко и после отидоха чак до 3000.
После се поколебаха малко надолу- нагоре, сякаш си търсеха мястото и отидоха до 1000 където спряха, като поработи малко паднаха на малко под 1000. още не съм я карал, само работа на място, ще взема да и сложа и аз свинска опашка, ей така за разкош.
Благодаря на всички за насоките и помощтаLast edited by lordliness; d.m.y г., 14:28.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Това да се чува
Дано проблемът да се реши само със слагането на капачката. А когато можеш по-натам си пусни една адаптация на дросела. От това нещата само могат да станат още по-добре.
Идеята за свинската опашка е добра, но внимавай да не те види някой джихадист. С оглед на това, можеш и тел да ползваш
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment